Frambozen-bosbessen Cobbler

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf alle ingrediënten voor de kruimels met de hand door elkaar, totdat je mooie kruimels hebt. Strooi de helft van de kruimels in een ovenschaal. Verdeel het fruit over de schaal. Dek het fruit helemaal af met de rest van de kruimels. Zet de schaal circa 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C totdat de kruimels mooi goudbruin zijn. Verdeel de warme cobbler over de bordjes en schep er een bol ijs bovenop.

Frambozen-bosbessen Cobbler is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cobbler met peren en gember
Nagerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met scones (cobbler)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cobbler met nectarines en rode bessen
Nagerecht
Bekijk recept
Jamie's Fruit Cobbler
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept