fruit met vanille-roomyoghurt

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit wassen, uit laten lekken, zonodig schillen en in blokjes snijden. Fruit dat verkleuren kan, zoals appel en peer, besprenkelen met citroensap. Fruit in een schaal doen en er naar smaak dessertsaus over schenken. De schaal afdekken en tenminste een ½ uur in de koelkast zetten. Slagroom nèt stijf kloppen (suiker naar eigen smaak toevoegen). Met een lepel de vanilleyoghurt voorzichtig door de slagroom mengen. Fruitmengsel uit de koelkast halen, omscheppen en bedekken met het vanille-roomyoghurtmengsel. Nota: Dit dessert kan met allerlei soorten vers fruit gemaakt worden, het gebruikte fruit dient als voorbeeld. Gebruik echter geen kiwi's of verse ananas, door de enzymen die in deze vruchten zitten zal de vanille-roomyoghurt snel dun worden. Maak dit dessert een paar uur van te voren, goed gekoeld smaakt dit gerecht het lekkerst!

fruit met vanille-roomyoghurt is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeienroomtaart
45 min Gebak
Bekijk recept
Roomyoghurt met bosvruchten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiven in karamel met roomyoghurt
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met tzatziki
40 min Snack
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept