Sorteer de frambozen. Spoel de aardbeien, verwijder de stengels en snij de aardbeien in tweeën. Schil de kiwi en snij hem in schijfjes. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en verdeel hem in kwartjes. Snij de bladeren van een takje munt fijn. Bewaar het fruit op een koele plaats. Splijt de vanillestokken in tweeën en leg de gelatineblaadjes in een kom koud water. Warm de roséwijn op met een eetlepel suiker en de vanillestokken. Haal de pan van het vuur als de wijn begint te borrelen. Knijp de gelatineblaadjes uit, doe ze in de pan en meng alles dooreen. Laat het gerecht afkoelen. Schik het fruit en de fijngesneden munt op de borden en voeg het sap toe aan de gelei. Meng alles dooreen, giet de gelei op de borden en bedek er het fruit mee. Stop de borden één uur in de koelkast. Verwijder bij het serveren de bladeren van het andere munttakje en versier er de borden mee.
Fruitsalade met roségelei en vanille is een recept van Jerryke's Cuisine