Fruitsalade met roségelei en vanille

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sorteer de frambozen. Spoel de aardbeien, verwijder de stengels en snij de aardbeien in tweeën. Schil de kiwi en snij hem in schijfjes. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en verdeel hem in kwartjes. Snij de bladeren van een takje munt fijn. Bewaar het fruit op een koele plaats. Splijt de vanillestokken in tweeën en leg de gelatineblaadjes in een kom koud water. Warm de roséwijn op met een eetlepel suiker en de vanillestokken. Haal de pan van het vuur als de wijn begint te borrelen. Knijp de gelatineblaadjes uit, doe ze in de pan en meng alles dooreen. Laat het gerecht afkoelen. Schik het fruit en de fijngesneden munt op de borden en voeg het sap toe aan de gelei. Meng alles dooreen, giet de gelei op de borden en bedek er het fruit mee. Stop de borden één uur in de koelkast. Verwijder bij het serveren de bladeren van het andere munttakje en versier er de borden mee.

Fruitsalade met roségelei en vanille is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Sangria met veel fruit
2 min
Bekijk recept