Fusilli met aardappel en spinazie

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
stijd: 20 minuten - Kooktijd: 25 minuten - Voor 4 personen. TIP Dit gerecht wordt smaakvoller door ongeschilde aardappelen te gebruiken.
Voorbereiding
: 1. Pasta: breng een grote pan water met 1 el olie aan de kook. Kook de fusilli in 810 min. 'al dente'. Afgieten, afspoelen met warm water en weer afgieten. Aardappelen gaarkoken. Afgieten en aan de pasta toevoegen. Overdoen in een warme schaal.

2. Verhit overgebleven 2 el olijfolie in een pannetje. Knoflook en Spaanse pepers erbij doen en 1-2 min. fruiten tot de knoflook gaar is. Spinazie toevoegen en 2-3 min. op hoog vuur koken tot de spinazie is ingeslonken en gaar is.

3. Over het pastamengsel scheppen. Peper naar smaak toevoegen en vermengen.

Fusilli met aardappel en spinazie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept