Fusilli met pijnboompitten en saffraan

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta beetgaar. Stoof de ui in 3 el olijfolie. Voeg de courgette en de rozijnen toe. Breng op smaak met peper en zout. Overgiet met het citroensap en laat 5 minuten sudderen. Voeg de uitgelekte pasta toe. Meng alles goed door elkaar en bestrooi met de saffraan. Haal de pan van het vuur en laat 2 minuten rusten. Serveer de pasta in diepe borden. Bestrooi met parmezaanse kaas en pijnboompitten. Dit recept komt uit het kookboek FOOD.

Fusilli met pijnboompitten en saffraan is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept