Garnalen in een pannetje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eet de bouillon als voorgerecht. Snijd het stukje ui klein en fruit het in de olie. Voeg de gewassen en klein gesneden tomaten toe, de gewassen en kleingesneden peterselie, het fijngewreven teentje knoflook en wat versgemalen peper. Laat dit 30 minuten op een klein vuur zachtjes pruttelen. Roer er van tijd tot tijd in. Doe de garnalen in een klein ovenvast schaaltje. Schenk de tomatensaus erover en brokkel de kaas over het gerecht. Zet het schaaltje in een hete oven en laat de garnalen goed warm worden en de kaas smelten in 10 minuten. Garneer het gerecht met kleingesneden peterselie

Garnalen in een pannetje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept