Garnalenbisque

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
Bak de ongepelde garnalen kort maar krachtig in wat olijfolie met een fijn gesneden wortel, een ajuin en een selderstaafje. Voeg het gepeld teentje look, de tomatenpuree en het groentenboeketje toe, bestrooi met wat bloem en bevochtig met de visfumet. Laat gedurende 60 min. sudderen. Zeef de soep en giet deze in kleine kopjes. Werk af met een klein beetje half opgeklopte room en een snuifje paprika poeder.

Garnalenbisque is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Bekijk recept
Spinazie-garnalenbisque
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalenbisque
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Bekijk recept
Spinazie-garnalenbisque
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalenbisque
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept