Gazpacho van komkommer

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil en ontpit de komkommers. Schil met een dunschiller enkele schijfjes af voor de versiering, en hou ze opzij. Snij de rest in kleine stukjes. Spoel de tomaten, snij ze in vieren en verwijder de pitten. Spoel het bieslook en snij de stengels in dikke stukken. Schil de sjalotten en snij ze in stukken. Doe alle ingrediënten één voor één in de mixer. Mix een eerste keer, doe er het citroensap, de yoghurt en de balsamicoazijn bij, en mix opnieuw. Giet de soep in een recipiënt, proef ze en doe er zout en peper bij. Stop de recipiënt twee uur in de koelkast of twintig minuten in de diepvries, tot de soep ijskoud is. Doe er bij het serveren één of twee snuifjes Espelettepeper bij en versier met de komkommerschijfjes.

Gazpacho van komkommer is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept