Gebakken aardappelen 'Biff Rydberg' met tomatensal

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de geschilde aardappelen in kleine blokjes van 1 op 1 cm. Bak ze in een flinke scheut olijfolie in de wok tot ze gaar zijn. Snijd het vlees in blokjes van 2 op 2 cm. Bak de blokjes gedurende 5 min in een andere pan met boter. Stoof de gewone ajuinen goudbruin in wat boter. Meng de in plakjes gesneden tomaten, rode ajuin, saladeolie en azijn tot een tomatensalade. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de aardappelen, het vlees en de ajuin in drie hoopjes over 4 borden. Serveer met de tomatensalade, een beetje mayonaise en mosterd. Tips: Bij de traditionele Zweedse versie wordt ook rode biet en augurk bij het gerecht geserveerd.

Gebakken aardappelen 'Biff Rydberg' met tomatensal is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken aardappelen 'Biff Rydberg' met tomatensal
0 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept