Snijd de geschilde aardappelen in kleine blokjes van 1 op 1 cm. Bak ze in een flinke scheut olijfolie in de wok tot ze gaar zijn. Snijd het vlees in blokjes van 2 op 2 cm. Bak de blokjes gedurende 5 min in een andere pan met boter. Stoof de gewone ajuinen goudbruin in wat boter. Meng de in plakjes gesneden tomaten, rode ajuin, saladeolie en azijn tot een tomatensalade. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de aardappelen, het vlees en de ajuin in drie hoopjes over 4 borden. Serveer met de tomatensalade, een beetje mayonaise en mosterd. Tips: Bij de traditionele Zweedse versie wordt ook rode biet en augurk bij het gerecht geserveerd.
Gebakken aardappelen 'Biff Rydberg' met tomatensal is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken aardappelen 'Biff Rydberg' met tomatensal