Gebakken biefstuk met champignon-portsaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Biefstuk in plakken van 1 cm dik snijden. Vlees met keukenpapier goed droogdeppen en bestrooien met zout en peper. Wok op hoog vuur warm laten worden. Boter verhitten. Als schuim wegtrekt biefstuk in pan doen en al omscheppend in 1 minuut rondom dicht laten schroeien. Vuur lager draaien en biefstuk naar eigen voorkeur in 1-2 minuten rood, rosé of doorbakken laten worden. Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. Vuur weer hoog draaien. In bakvet champignonplakjes 1 minuut bakken. Afblussen met rode port. Op smaak brengen met zout en peper. Biefstuk door champignons scheppen en direct serveren. Lekker met gebakken aardappels.

Gebakken biefstuk met champignon-portsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept