Gebakken duivenborst met lente-ui en gevogelteschu

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de duivenfond met de gevogeltefond tot de helft inkoken. Monteer met boter en kruid met peper en zout. Voeg vlak voor het opdienen een scheut volle melk toe en mix tot een schuimige saus.
- Klop de eierdooier los en strijk er het filodeeg grof mee in. Bak krokant in een oven van 180°C.
- Bak de duivenborsten rose in boter, kruid met peper en zout. Maak de lente-ui schoon. Leg eerst een flinke lepel aardappelpuree, opgewerkt met boter en cider- of champagneazijn, op de borden. Leg daarop grofgesneden lente-ui en daarop de duivenborsten. Werk af met een stuk gebakken filodeeg en lepel de saus rondom.

Gebakken duivenborst met lente-ui en gevogelteschu is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept