Hamlap à l'orange

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-
Voorbereiding
: Snijd het vlees in grove stukken. Maak in een kom een marinade van jus d?orange, sojasaus, suiker, knoflook, peper en tijm. Schenk de marinade over het vlees en laat deze ca. 30 minuten intrekken.
- Bereiden: Dep het vlees zo goed mogelijk droog en bewaar de marinade. Verhit boter en olie in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin het vlees rondom bruin.
- Giet vervolgens de marinade over het vlees en laat het gerecht ca. 10 minuten sudderen tot het vlees gaar is.
- Neem het vlees uit de pan en leg dit op een voorverwarmde schaal. Zeef de marinade, kook deze in ca. 3 minuten tot 1/3 van de oorspronkelijke hoeveelheid in. Giet de ingekookte marinade over de hamlappen.
- Lekker met couscous en gesneden Chinese kool met kerriepoeder.

Hamlap à l'orange is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken tuinbonen met kabeljauw
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Gevulde kip l'orange met amandelbroccoli
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hammetje met pruimen van Steven Fontein
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preischotel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Huisgemaakte kippenleverpaté
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamlap met honingsaus en chinese kool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept