Hamlappen met oosterse perziksaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en snipper deze fijn. Laat de perziken in een zeef uitlekken en vang het perziksap op. Snijd de vruchten in kleine blokjes. Verhit 2 eetl. olie in een pan en fruit de ui ± 3 minuten met het komijnzaad, de gember, de kaneel en de tomatenpuree. Voeg de perzikblokjes en het -sap aan het uienmengsel toe en laat de saus ± 15 minuten zachtjes koken. Dep de hamlappen droog met keukenpapier en kruid het vlees met peper en de overige olie. Verhit de grillpan en grill hierin de hamlappen in ± 8 minuten goudbruin en gaar. Breng de perziksaus op smaak met zout en peper. Lekker met couscous en gemengde groenten.

Hamlappen met oosterse perziksaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Perzikmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pasta Met Varkenshaas En Perziksaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlappen Met Perziksaus En Champignons
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlappen Met Oosterse Perziksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept