Boen de sinaasappel en de limoen onder koud stromend water schoon en rasp de schillen dun af. Pers de sinaasappel uit. Breng de bouillon met het sinaasappel- en het limoenrasp aan de kook en laat de bouillon 10 minuten op een laag vuur koken. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Hak de gember fijn. Pel de mandarijn en haal de partjes los. Schil de kiwi en de abrikozen en snijd het vruchtvlees in blokjes. Was en halveer de druiven en verwijder de pitjes. Voeg het sinaasappelsap, de bosuitjes, de gember, het fruit en de suiker aan de bouillon toe en breng alles aan de kook. Roer de maïzena met een beetje water tot een papje en schenk het al roerend bij de saus. Kook de saus al roerend op een laag vuur in tot de gewenste dikte. Breng de saus eventueel op smaak met suiker. Lekker met een gebakken varkenshaasje en aardappelpuree.