Hazebout met rozenbottelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep de hazenbouten goed droog. Maak een marinade van karnemelk, jeneverbessen, laurier bladeren en kruidnagels. Laat het wild hier een dag in staan. Snijd het spek in blokjes en smelt het in een grote pan uit. Bak de bouten rondom in het spekvet bruin. Schenk wijn en bouillon in de pan en laat de bouten in de tot 200°C voorverwarmde oven in 30-45 minuten gaar worden, begiet ze af en toe met het vocht. Neem de gare bouten uit de pan en houd ze warm. Leng de maïzena aan met de zure room en bind hiermee de saus, breng deze op smaak met rozebotteljam. Bak de aardappel kroketjes in het hete frituurvet en geef ze bij het hazenvlees.

Hazebout met rozenbottelsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Hazebout Met Gembersaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazebout In Bier Gestoofd
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Hazerug (De Saus Ervoor)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Haasfilet in een korstje van bospaddestoelen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept