Hazebouten in rode wijn met gedroogd fruit

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
Zet de hazebouten 24 uur koel en afgedekt in de marinade.
Voorbereiding
Dep de hazebouten droog. Bestrooien met vers gedraaide peper en zout. Braad de bouten in de boter. Voeg de garnituur uit de marinade toe en zet het aan op een hoog vuur. Blus het geheel af met het marinadevocht, wildfond, bruine suiker en sudder de bouten hierin gaar. Wanneer de bouten bijna gaar zijn voeg het geweekt gedroogd fruit toe. Als laatste de creme fraiche toevoegen. Lekker hierbij zijn gekookte aardappelen en sperzieboontjes

Hazebouten in rode wijn met gedroogd fruit is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oostenrijkse Hazebouten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazebout In Bier Gestoofd
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Hazebout Met Gembersaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Janneke's hazenbout
0 min
Bekijk recept