Honingijs met druifjes

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat het ijs in de koelkast ontdooien tot het zacht is. Doe het in een kom en roer er de honing door tot er een marmer effect ontstaat, schep het terug in de doos en laat het weer invriezen tot het vast is.
- Halveer de gewassen druiven voor de compote.
- Breng het druivensap met de honing aan de kook , bind met alles binder en roer er van het vuur af de druiven , en desgewenst de grappa of rum erdoor. Laat dit afkoelen.
- Schep het ijs in glazen coupes. Schep de compote ernaast of erover.

Honingijs met druifjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeeghapje met druif
Bekijk recept
Parelhoen met Druifjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pan Tintad Met Druifjes
0-10 min -
Bekijk recept
Ananashartje
10 min
Bekijk recept

Honingijs met verse vijgen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Honingijs Met Appel
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Honingijs
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-honingijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept