Hot salad

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de rozijnen en laat ze in warm water wellen. Verwijder de lelijke bladeren van de venkel, snijd de onderste schijf eraf en de steel met het fijne groen. Bewaar het venkelgroen. Snijd de venkel in de breedte in smalle repen en was ze in een zeef of vergiet. Snijd het loof en het worteltje van de radijs, was ze en snijd ze in plakjes. Meng de radijs met de venkel en de uitgelekte rozijnen. Maak een dressing van de olijfolie, de azijn, 1/2 eetlepel water, peper, zout en wat suiker. Schep de dressing door de groente en knip het fijne venkelgroen erover.

Hot salad is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met gerookte kip
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caesar salad
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met mosterd-sinaasappeldressing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept