Ijslasagne

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de madeleines in de lengte en de breedte. Bewaar de bovenste helften van de madeleines goed afgedekt. Maak met aluminiumfolie een rechthoekig pasvorm/kader van +/- 12 cm op 7 cm en 4 cm hoog. Zorg dat de pasvorm stevig genoeg is. Laat de boven en onderzijde open. Maak een bodem met de overgebleven stukjes madeleines. Schep daarop een laagje yoghurtijs, een laagje frambozen en bosbessen. Laat alles +/- 15 minuten opstijven in de diepvriezer. Herhaal de opvulling, stukjes madeleine, ijs en fruit. Laat het geheel minstens 6 uur tot een nacht in de vriezer opstijven. Verwijder net voor het serveren de aluminiumfolie en plaats de bovenste helften van de madeleines als een muurtje rond de ijslasagne. Werk af met enkele blaadjes citroenmelisse, die geven een extra frisse toets.

Ijslasagne is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker