IJsmousse van frambozen en Kriekbie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: - In plaats van verse frambozen kunnen ook diepvriesframbozen of zelfs frambozenjam gebruikt worden. In het laatste geval kan de hoeveelheid toegevoegde suiker wel minder.
- Breng de frambozen met het Kriekbier, het citroensap en de helft van de suiker aan de kook. Kook de massa even door onder flink kloppen met de garde.
- Laat de frambozenpulp afkoelen. Sla de slagroom met de rest van de suiker stijf.
- Als het frambozenmengsel koud is, de geslagen room erdoor spatelen. Voeg tenslotte de kirsch toe en laat het ijs in de diepvries opstijven.

IJsmousse van frambozen en Kriekbie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
ijsmousse van Frambozen en Kriekbier
170 min Nagerecht
Bekijk recept
IJsmousse Van Oranjebitter
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
IJsmousse Van Frambozen En Kriekbier
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept