Was de rijst en strooi hem in de kokende, met een sinaasappelschil gearomatiseerde melk. Zet de kookpan zodra de melk opnieuw kookt in een heet waterbad en dek af met een deksel. Laat koken tot de melk volledig opgeslorpt is door de rijst. Voeg er de suiker bij en laat afkoelen. Voeg er het sap van de citroen en de sinaasappel bij en de stijf geklopte verse room. Zet de pan in de koelkast en roer af en toe. Bereid intussen een sinaasappelsaus: meng in een kookpan het sap van een sinaasappel en een halve citroen, de schil van een sinaasappel, de suiker, het zetmeel en de eierdooier. Kook op een zacht vuur tot de massa indikt. Voeg er dan de stijfgeklopte eiwitten bij en roer wel. Zet in de koelkast, daarna in de diepvriezer. Neem de rijst uit de vorm, leg hem op een grote dienschotel en dien op, overdekt met de sinaasappelcrème