IJsroom van kwark en seizoenvruchten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de citroen, verwijder de zeste en hak die heel fijn en pers daarna de citroen uit.
- Meng de kwark, de zeste, het citroensap, de suiker en het oranjebloesemwater.
- Klop de room op en voeg die voorzichtig bij het kwarkmengsel.
- Giet het geheel in de ijsmachine en laat het opstijven. Als u geen ijsmachine hebt, laat het dan opstijven in de diepvries en roer af en toe.
- Was het fruit en de bloemen.
- Dien het ijs op en versier met het seizoenfruit en de bloemen. Rozen, viooltjes, Oost-Indische kers, vlijtig liesje, bieslook- en klaverbloemen zijn eetbare bloemen, maar verzeker er u van dat ze niet behandeld zijn.

IJsroom van kwark en seizoenvruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete vruchtenomelet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsreepjes
0 min
Bekijk recept
Zoete vruchtenomelet
0 min
Bekijk recept
Torentje van rood fruit en lepepbiscuit
0 min
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurt met ijsroom en aardbeien
0 min
Bekijk recept
Yoghurt met ijs en aardbeien
0 min
Bekijk recept
Tamarillo
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept