IJsterrine met cake en cranberries

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het ijs in de koelkast in 15 min. zacht worden. Snijd de cake in de lengte in dunne plakken. Bekleed een cakevorm met huishoudfolie. Verdeel de helft van het straciatella-ijs over de bodem. Verdeel de helft van de plakjes cake erover. Roer de cranberrycompote los met l eetlepel warm water en verdeel dit over de cake. Verdeel het roomijs en vervolgens de rest van de plakjes cake erover. Eindig met de rest van het straciatella-ijs. Vouw het huishoudfolie over de terrine en druk stevig aan. Zet de ijsterrine minimaal 3 uur in de diepvriezer. Snijd de terrine in 8 plakken en verdeel ze over 4 borden. Gameer met toefjes slagroom en garneersnoepjes.

IJsterrine met cake en cranberries is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

IJsterrine Met Cake En Cranberries
20-30 min -
Bekijk recept