Laat het ijs in de koelkast in 15 min. zacht worden. Snijd de cake in de lengte in dunne plakken. Bekleed een cakevorm met huishoudfolie. Verdeel de helft van het straciatella-ijs over de bodem. Verdeel de helft van de plakjes cake erover. Roer de cranberrycompote los met l eetlepel warm water en verdeel dit over de cake. Verdeel het roomijs en vervolgens de rest van de plakjes cake erover. Eindig met de rest van het straciatella-ijs. Vouw het huishoudfolie over de terrine en druk stevig aan. Zet de ijsterrine minimaal 3 uur in de diepvriezer. Snijd de terrine in 8 plakken en verdeel ze over 4 borden. Gameer met toefjes slagroom en garneersnoepjes.
IJsterrine met cake en cranberries is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote