In wijn gestoofde kip met spruitjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In hapjespan ui in 25 g boter 2 min. zachtjes bakken. Kipblokjes bestrooien met zout en peper. Kip door ui scheppen en op hoog vuur 2 min. bakken. Champignons erdoor scheppen. Wijn en fond in pan schenken en op hoog vuur tot helft laten inkoken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen naaldjes van takjes rozemarijn rissen en heel fijn hakken en door aardappelpartjes mengen. In grote koekenpan of wok 25 g boter verhitten en aardappelpartjes in 10-14 min. bruinbakken, eerste 5 min. met deksel op pan. Spruitjes volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Spruitjes door kipmengsel roeren. Aardappelpartjes over vier borden verdelen, kip-spruitjesmengsel ernaast scheppen.

In wijn gestoofde kip met spruitjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept