Indische kip van Christine

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kippenblokjes bakken in olijfolie. Ui en paprika in kleine blokjes snijden en bij de kip voegen. Sambal, ketjap en tomatenpuree erbij doen. De stengels citroengras in schuine stukken snijden (4stukjes per stengel) en erbij voegen. Daarna de kokosmelk toevoegen en +/- 30 min op een laag vuurtje laten sudderen. Als laatste de spicemix toevoegen (ik gebruik nog geen half zakje) en klaar is kees. Smakelijk

Indische kip van Christine is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Flantaart
0 min
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept