Indische roommosselen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mosselen en champignons in een zeef laten uitlekken. Room, kerrie, mayonese, zout en ketjap in een schaaltje door elkaar mengen. De gember in heel dunne reepjes snijden en de gepelde banaan in blokjes. De mosselen en de in plakjes gesneden champignons toevoegen en luchtig door elkaar mengen. De tomaten wassen, drogen en in filterdunne plakjes snijden. Leg de plakjes tomaat zo op een bordje dat ze elkaar overlappen, met een beetje zout en versgemalen peper bestrooien. De mosselen met de saus in het midden van de plakjes tomaat scheppen en bestrooien met geschaafde amandelen. Voor het serveren nog een klein half uurtje in de koelkast wegzetten. Lekker met vers geroosterd witbrood of knapperige broodjes, goei boter en een lichte witte wijn of rosé bij het voorgerecht serveren.

Indische roommosselen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept