Indische wok roll met paksoi

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en snijd de paksoi in repen. Was en snijd de tomaten in stukjes. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 1 minuut. Wok vervolgens de paksoi en de tomatenstukjes 2 minuten mee. Roer er vervolgens 1 dl water en de boemboe door en ca. 3 minuten zachtjes laten pruttelen. Bestrijk de wok rolls licht met wat olie en verwarm ze volgens de aanwijzingen op de verpakking (besprenkel ze met wat water en verwarm 20 sec. per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 Watt in de magnetron. Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.) Schep de vleesreepjes met de groenten op de wok rolls. Strooi over elk wat taugé en gebakken uitjes en rol ze op. Leg ze op 3 of 4 borden. tip: Vervang de vleesreepjes door kip of tofu-wokreepjes. Bestrooi de wok rolls eventueel na het bestrijken met de olie met wat kerriepoeder.

Indische wok roll met paksoi is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept