Ingrid's pasta gerecht

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

pel de sjalotten en hak fijn verhit de boter in een kookpannetje en fruit daarin de sjalot tot hij glazig is snijd ongeveer de helft van de zalm in stukjes, doe die samen met de room bij de sjalot in de pan laat op een laag pitje doorwarmen en pureer met de staafmixer snijd de rest van de zalm in fijne reepjes breng 2 liter water aan de kook, voeg er een theelepel zout en een eetlepel olijfolie aan toe doe er de tagliatelle bij en kook die beetgaar giet af in een vergiet, laat even uitlekken en doe in een voorverwarmde kom overgiet met de saus en meng met de zalmreepjes breng op smaak met de peper bestrooi met dille en serveer meteen

Ingrid's pasta gerecht is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Macaronischoteltje uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarijst met shoarmavlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met geitenkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Maaltijdsoep A La Ingrid
20-30 min -
Bekijk recept
Ingrid's stoofkarbonade
0 min
Bekijk recept
Venkelroomsoep met gerookte heilbot
0 min
Bekijk recept
Kerstbuche
0 min
Bekijk recept