Maak een marinade van een gehakte ui, de knoflook,de wijn, de azijn, de laurier, de kruiden, 1 el olie en grofgemalen peper. Laat de konijndelen in de marinade (in de koelkast, onder af en toe keren) ca. 8 U staan. Neem de delen uit de marinade en laat ze uitlekken. Dep de konijndelen droog met keukenpapier en zeef de marinade. Verhit de olie in een ovenschaal en bak hierin de konijndelen rondom bruin. Voeg de inhoud van het blik to-maten, de overige gehakte ui, zout, peper en de marinade toe. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven (175 °), gedurende ca. 60 minuten. Besprenkel de konijndelen regelmatig met het stoofvocht en bind dit eventueel bij met allesbinder. Italiaanse konijn met tomatensalade, gekookte spaghetti of macaroni en een glas Chianti Classico. Tip: Voeg 1 el. ansjovispasta toe. Gebruik in een heteluchtoven een temperatuur van ca. 150°,zonder de oven voor te verwarmen. Vraag de poelier of hij het konijn wil verdelen.