(circa 30 minuten en 2 uur opstijven in koelkast): Klop de eidooiers, de hele eieren en de suiker au Bain Marie (= warm waterbad) tot ongeveer 37 graden. Klop dit hierna koud met een mixer of in de keukenmachine. U zult zien dat de massa nu wat vaster wordt. Knijp de geweekte gelatineblaadjes uit en voeg deze toe aan de Sambucca en de Amaretto, welke eerst met wat niet kokende koffie is verwarmd. Laat dit geheel wat afkoelen en vermeng het met de gladgeroerde mascarpone. Spatel vervolgens direct de eimassa er doorheen. Beleg een ovale glazen schaal met lange vingers, die met de niet besuikerde kant in de koffie zijn gedoopt. Giet hierop een gedeelte van het mengsel en bedek dit weer met de in de koffie gedoopte lange vingers. Bedek het opnieuw met het mengsel en strijk de bovenkant glad met een paletmes. Laat een en ander in de koeling opstijven en strooi er vlak voor het serveren wat cacaopoeder overheen.