Jan's roodbaars

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kwast een ovenschaal gul in met olijfolie. Schik er de filets in, velletje naar boven. Bestrooi met peper en zout. Hak het sjalotje en de knoflook ultra fijn en doe de snippertjes over de vis. Gaar de vis in een hete oven op 225°C, met het bovenvuur of de grill aan. 5 à 7 minuten volstaat meestal. Snijd tomaten en ui in respectievelijk dunne schijfjes en ringetjes en meng. Overgiet met olijfolie en wat azijn. Serveer samen met de vis, onweerstaanbaar met een geroosterd stukje lookbrood en een krachtige witte wijn van Priorat, of uit de Provence.

Jan's roodbaars is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jan in de zak
4uur- Nagerecht
Bekijk recept
Broeder (Jan In De Zak)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jan Hagel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zuurkool Van Jan-Willem
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept