Janneke's hazenbout

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

de 2 hazebouten worden gemarineerd in een marinade van wortel stukjes ,prei ,paar blaadjes laurier.peper zout ,verse paprika (drie kleuren)en champignons. en een hele fles wijn liefst merlot das t lekkerste laat dat een nacht staan en bak de dag erna de haas aan en bak de groenten van de marinade aan)ff scheiden) met wat boter er als de haas aangebraden is kun je de groenten en de wijn erbij doen en een paar uur laten sudderen . als alles gaar is de jus aanmaken met wat peperkoek en appelstroop om de jus wat aan te dikken eventueel wat suiker om t wat zoeter te maken dien t op met een lekkere aardappelpuree en rode kool met appeltjes

Janneke's hazenbout is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Klassieke hazenpeper
120 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met gemarineerde haas
1u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde hazenbout met gemarineerde rode koolsalade
2 uur-
Bekijk recept
Hazenbout In Rode Wijnsaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige citroenmousse
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli (gefrituurde koekrolletjes)
0 min
Bekijk recept