jerryke's gevulde venkel met zalm en kaassaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 Haal de venkel uit elkaar. Pocheer de venkel gedurende 5 minuten in lichtjes gezouten water. Bereid de kaassaus. Vul de venkel met de zalm, voeg de gesnipperde sjalot toe, schik in een vuurvaste schotel, giet er de kaassaus over, bestrooi met gemalen kaas en dek de schotel af. Laat gaar worden in oven gedurende ongeveer 25 minuten. Haal het deksel van de schotel en gratineer op de hoogste stand onder de grill Versier met venkelloof.

jerryke's gevulde venkel met zalm en kaassaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Konijn op wijze van jerryke
0 min
Bekijk recept
Pesto van jerryke
0 min
Bekijk recept
Aardbeienkaastaart van jerryke
0 min
Bekijk recept
Tartare van jerryke
0 min
Bekijk recept