Joegoslavische goelasj

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in blokjes en laat dichtschroeien in de olie. Bestrooi met paprikapoeder, voeg de gehakte ui en knokloof toe en laat verder fruiten. Bestrooi met komijn, peper (en een snuifje zout) en laat in 40 tot 50 minuten gaar stoven. Snijd intussen de schoongemaakte paprika’s in reepjes en de tomaten in stukjes. Voeg tomaten, erwtjes en paprika’s toe en laat verder gaar stoven gedurende 15 minuten. Serveer met rijst en sla 275 kcal p.p.

Joegoslavische goelasj is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Een Super Makkelijke Varkens-Goulasj Met Groenten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootvader'S Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Joegoslavische Bloemkool
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Joegoslavische Gehaktballetjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Joegoslavische Vleesschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Joegoslavische Vleesballetjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept