Kaastaart met appel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng bakmeel, kristalsuiker, boter en ei door elkaar. Kneed het vervolgens tot een massa (deze massa hoeft niet uitgerold te worden). Bekleed met de helft van het deeg een beboterde springvorm (doorsnede 28 cm) en druk het deeg goed aan. Meng de kaas/kwark met de citroenrasp, de basterdsuiker en de eidooier. Klop het eiwit stijf en schep dat door het kaas/kwarkmengsel. Bestrooi de appelschijfjes met kaneel en kristalsuiker en verdeel ze over de bodem in de bakvorm. Schep hier bovenop het kaas/kwarkmengsel en verkruimel het overgebleven deeg erover. Bak de taart ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden celcius. Serveren op mooie dessertbordjes, eventueel met een toefje slagroom.

Kaastaart met appel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept