Kaastaartje met noten en druiven

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Oven voorverwarmen op 200? C. In een zeef onder koud stromend water rozijnen afspoelen. In een kom de rozijnen met de port ca. 10 minuten laten weken. Bladerdeeg op het aanrecht uitspreiden en in ca. 5 minuten laten ontdooien. Korstjes van de kazen snijden en de plakken halveren. In een kom eieren met slagroom, zout en peper loskloppen. 2/3 Deel van de cashewnoten grof hakken. Vorm invetten.
- Aanrecht en deegroller bestuiven met bloem. Plakjes bladerdeeg op elkaar leggen en uitrollen tot een ronde lap van ca. 24cm doorsnee. Vorm bekleden met de deeglap. Deeg aan de randen goed aandrukken. Overtollig deeg langs de randen wegsnijden. Met een vork veel gaatjes in de bodem prikken. Bodem bestrooien met paneermeel. De helft van de diverse kaasplakken over de bodem verdelen. Helft van de gehakte noten erover strooien. Helft van de rozijnen erover verdelen. Rest van de kaasplakken erover verdelen. Idem rest van de noten en de rozijnen. Eiermengsel nogmaals doorroeren en over de kaas schenken.
- In het midden van de oven taartje in ca. 25-30 minuten goudbruin en gaar bakken. Uit de oven nemen en op een rooster laten afkoelen. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. Druiven wassen. Kaastaartje in 8 puntjes snijden. op 4 borden elk 2 puntjes zetten. Garneren met druiven en de rest van de cashewnoten.

Kaastaartje met noten en druiven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaastaartje Met Sinaasappel In Crumble
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaartje Met Noten En Druiven
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kaas-taartje
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans Kaastaartje Met Gedroogde Tomaat En Pesto
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept