Kabeljauw Bella Italia

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smeer de kabeljauw aan de binnenkant in met groene of rode pesto. Leg daarop de grof gesneden gedroogde zontomaatjes. Klap de kabeljauw dicht en leg de stukken in een licht (met olijfolie) ingevette ovenschaal. Giet een klein beetje olie van de zontomaatjes over de kabeljauw en leg, de in plakjes gesneden mozarella of boursin, er bovenop. Dek het geheel af met aluminiumfolie en zet de schaal in een voorverwarmde oven op 180 graden C. ± 20 à 25 minuten. Strooi vlak voor het opdienen de (gescheurde) basilicum blaadjes er overheen en serveer het geheel in combinatie met een eenvoudige ( maar de lekkerste pasta) spaghetti Agli Olio

Kabeljauw Bella Italia is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met paddenstoelen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept