Kabeljauw in roomsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de uien schoon en snijdt deze in dunne ringen. Maak de worteltjes schoon en snijdt deze in dunne plakjes. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Vet een ovenschaal in. Bestrooi de kabeljauwfilets met peper en zout en leg de filets in de ovenschaal. Verdeel hier de uiringen, knoflook en de wortelplakjes over. Strooi hier kerriepoeder, peterselie en de geraspte kaas over. Schenk er dan de koffieroom over en leg een deksel op de schaal of dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet de schaal 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Kabeljauw in roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept