Kabeljauw met appelen en kaas

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Smeer een ovenschotel in met de vloeibare boter.
- Leg de moten in de schotel en kruid met peper een weinig zout en de kervel.
- Bedek de vis met de kaas.
- Bestrooi met kerrie en schik er de appelschijfjes bovenop.
- Besprenkel gelijkmatig met de vloeibare boter.
- Laat gedurende 20 à 30 minuten garen in een oven van 200°C - Dien op met rijst.

Kabeljauw met appelen en kaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept