Kabeljauw met champagne

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de stukken kabeljauw mooi bruin in een pan met boter. Kruid met peper en zout. Laat de champagne tot de helft inkoken met de visfumet, de sjalot, tijm en laurier. Voeg de room eraan toe en laat terug inkoken tot de saus gebonden is. Breng op smaak. Serveer de vis met de saus en geef er spinazie bij.

Kabeljauw met champagne is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept