Kabeljauw met eekhoorntjesbrood.

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De champignons in dunne plajes snijden en in een hete pan aanbakken. Kruiden met peper en zout, daarna de fijngesneden look en salie toevoegen.De gekruide kabeljauw aanbakken en verder laten garen in de oven.
- De champignons in het midden van het bord verdelen en daarop de kabeljauw leggen. De olijfolie met het citroensap mengen en over het geheel gieten.
- Opdienen met puree en een salade.

Kabeljauw met eekhoorntjesbrood. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept