Kabeljauw met een mosterdjasje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de mosterd met het paneermeel. Breng de vis op smaak met peper en zout. Smeer de vis in met de mosterdpaneermeelbereiding. Giet de olie in de ovenschotel, schik er de vis op en giet er de wijn bij. Zet gedurende 12 minuten in een op 180° voor verwarmde oven. Schik op voorverwarmde borden. Voeg het bieslook toe aan het mengsel in de ovenschotel. Roer goed om en lepel de saus rond de vis op het bord. Dien op met frietjes en een frisse groene sla.

Kabeljauw met een mosterdjasje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken Zalm Met Een Honing/mosterdjasje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
gebakken zalm met een honing/mosterdjasje
0 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept