Kabeljauw met een mosterdsausje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de kabeljauwfilets mooi bruin in de boter Snij de appelen en de knolselder in blokjes en stoof ze aan in wat boter, als alles gaar is voeg er dan wat water en de mosterd toe, laat even opkoken en breng op smaak met wat citroensap en de room. Serveer de kabeljauw op een bedje van de appel-seldermengeling en versier met wat kervel en geef er gekookte aardappeltjes bij.

Kabeljauw met een mosterdsausje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-pizza royale
2 uur-
Bekijk recept
Haringtartaar met appel en Apfelkorn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte Duitse braadworsten met zoete mosterd
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van melkvarken in honing mosterdsausje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept