Kabeljauw met fijne tuinkruiden

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 220?C.
- De visfilets bestrooien met zout en peper naar smaak.
- Hak de champignons, de ui, de bieslook en de peterselie fijn.
- Strooi een derde van het mengsel op de bodem van een ovenschotel, leg de kabeljauwfilets erop en schep de rest van het mengsel op de filets.
- Het geheel overdekken met de paneermeel, de boter - in stukjes - toevoegen en de wijn om de vis gieten.
- Plaats de schotel gedurende 35 minuten in de hete oven.

Kabeljauw met fijne tuinkruiden is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept