Kabeljauw met Gandaham en prei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De prei in stukken snijden van ongeveer 3 cm en deze goed spoelen in koud water. De prei 10 minuten koken in een weinig gezouten water en dan laten uitlekken. Ondertussen de kabeljauwfilet in 2 verdelen. Twee stukken aluminiumfolie klaarleggen, en hierop de prei verdelen. Leg een klontje boter bovenop de prei. De sneden Gandaham dubbel vouwen en op de prei leggen. Hierboven de visfilet leggen en lichtjes kruiden met peper en zout. De folie dichtvouwen en de uiteinden goed dicht draaien. Gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven aan 180°C laten gaar worden. opdienen met stokbrood Tip: je kan de pakketjes ook op de barbecue laten garen

Kabeljauw met Gandaham en prei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept