- Bestrooi de kabeljauw met zout en peper en wentel de stukken vervolgens door de bloem.
- Verhit 50 gram boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de stukken vis in ca. 10 minuten mooi bruin en gaar. Bereid de room-kruidensaus volgens de aanwijzingen op het doosje of pakje en roer de garnalen, tomaat en dille erdoor.
- Leg de kabeljauw op 4 warme borden en schep de garnalenroomsaus erover. Serveer met broccoli en wat aardappelpuree. TIP: - Als vlees wordt afgeblust met wijn, dan moet deze wijn eerst worden voorverwarmd. Van koude wijn kan het vlees namelijk "schrikken". Wordt de wijn aan een stoofgerecht of iets dergelijks toegevoegd, laat de wijn dan minsten 20 minuten meestoven om een eenheid met de andere ingredienten te kunnen vormen. Hoe langer de wijn meestooft, des te harmonischer en verfijnder de smaak van het gerecht wordt. De Fransen zouden er zelfs de voorkeur aan geven om een stoofschotel met wijn een dag van tevoren klaar te maken. De volgende dag zou het gerecht dan, na eerst zachtjes te zijn opgewarmd, nog lekkerder smaken..."}}