Kabeljauw met garnalenroomsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de stukken kabeljauw in met citroensap en laat ze 5 minuten liggen. Laat de tomatenblokjes op een stuk keukenpapier uitlekken. Bestrooi de kabeljauw met zout en peper en wentel de stukken vervolgens door de bloem. Verhit 50 gr. boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de stukken vis in ca. 10 minuten mooi bruin en gaar. Bereid de room-kruidensaus volgens de aanwijzingen op het doosje of pakje en roer de garnalen, de tomaat en de dille erdoor. Leg de kabeljauw op 4 warme borden en schep de garnalenroomsaus erover. Dien op met broccoli en aardappelpuree.

Kabeljauw met garnalenroomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Scholfilet Met Garnalenroomsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met garnalenroomsaus
0 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept