Kabeljauw met gerookt visgarnituur

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kabeljauwfilet in gelijke moten van 150 gram snijden. Kruiden met peper en zout en in bloem wentelen. De vis in boter bakken met het vel aan de onderkant. De stukken omdraaien en een paar minuten in een voorverwarmde oven zetten op 200 graden. De sjalot fijnsnipperen en in een sauspan even aanstoven in boter. Fumet en wijnazijn toevoegen en tot op de helft laten inkoken. De koude roomboter er in vlokjes door roeren. De vis uit de oven halen en besprenkelen met citroen. Een lepel zure room op het bord scheppen en daarop de zalm en de kaviaar leggen. Daarnaast de vis leggen met het vel naar boven. De vis overgieten met de saus.

Kabeljauw met gerookt visgarnituur is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

'Thee' van visbouillon met zalm en garnalen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
'thee' van visbouillon met zalm en garnalen
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept