Kabeljauw met groene saus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de saus: de peterselie, het water en de olijfolie mengen en heel fijn mixen Daarna voeg je het citroensap toe en kruiden met peper en zout. De visfilets in 4 stukken snijden en direkt in papillot leggen. Je voegt de wortelschijfjes erbij. Ongeveer 15 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven 200°. De vis serveren overgoten met de groene saus. Lekker met zowel gekookte aardappelen als rijst of pasta.

Kabeljauw met groene saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept