Kabeljauw met groente in zoetzure saus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de kabeljauwfilet ontdooien.
- Maak de groenten schoon. Snijd de ui in halve ringen de wortel, prei en bleekselderij in plakjes. Giet de ananas af, bewaar het sap. Snijd de ananas in blokjes. Hak de gember fijn.
- Halveer de stukken vis en wentel ze door de ma?zena. Verhit de olie in een wok of hapjespan. Bak de stukken vis mooi bruin. Leg ze op een bord.
- Roerbak de groenten circa 4 minuten. Voeg de tomatenstukjes met vocht, de ananas met vocht, gember en het bouillonpoeder toe. Breng het geheel aan de kook. Leg de stukken kabeljauw er in en laat het gerecht nog circa 3 minuten zachtjes sudderen. Voeg de ketjap en sambal naar smaak toe.

Kabeljauw met groente in zoetzure saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept